Relatiebegeleiding

Relatiebegeleiding

Relatiebegeleiding kan een hulpmiddel zijn voor wanneer je samen besluit aan je relatie te willen werken.
 

Wanneer relatiebegeleiding?

Problemen in de relatiesfeer kunnen voor vergaande gevolgen zorgen, zoals onzekerheid, concentratieproblemen, wrok of zelfs haatgevoelens naar de ander. Willen jullie verder met elkaar, maar kom je er samen niet uit? Blijven jullie in een vicieuze cirkel zitten en lijken de ruzies of onenigheid steeds erger te worden? Dan kan relatiebegeleiding wellicht uitkomst bieden.
 

Waarvoor helpt relatiebegeleiding?

Er is geen standaard gebruiksaanwijzing voor een goede relatie. Een relatiebegeleider bepaalt niet wat een goede relatie is. Belangrijk is wat voor jullie goed voelt. Samen brengen we de problemen in kaart zodat er gekeken kan worden naar hoe/ of de relatie voor beide partijen op een gezonde manier herstelt kan worden. Zo kan een breuk verholpen worden of een echtscheiding worden voorkomen. Maar het kan ook zijn dat jullie tot de conclusie komen dat het beter is op een goede manier uit elkaar te gaan.
 

Waar kan relatiebegeleiding bij helpen?

Relatiebegeleiding is geen wondermiddel, wel kan een begeleider helpen de oorzaak van de problemen in de relatie te vinden. Het belangrijkste uitgangspunt van relatiebegeleiding is de wil om er samen uit te komen en daarin naar je eigen aandeel kunnen kijken. Een relatiebegeleider kan ondersteunen bij bijvoorbeeld;

  • het gevoel tussen elkaar (terug)vinden
  • verwachtingen/ behoeften duidelijk krijgen
  • elkaar beter begrijpen
  • communicatie in conflicten verbeteren
  • vertrouwen herstellen
  • intimiteit terug brengen

 
Niet zozeer de methode maar de klik en vertrouwen tussen de therapeut en het koppel is belangrijk. Maak daarvoor gerust een afspraak voor een intake. De duur hangt helemaal af van eigen wensen, aard van problematiek en verloop van de sessies. Dit kan na de intake besproken worden en tussentijds worden bijgesteld.

 

Voor een massage op locatie kom ik over voor 4 of 5 massages van 1 uur.
U zorgt voor de locatie, ik kom met massagebank en" bekleding" naar u toe. Bij medische noodzaak worden de sessies ( deels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Welness massage komt niet voor Zorgverzekeringvergoeding in aanmerking. De organisator (samensteller van de clienten op die dag) krijgt korting. 
Tarvieren per half uur (zie prijzen).

Wil je advies of een afspraak maken? Bel of mail me voor informatie of om een afspraak te maken.