Massage

Massage

Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling op het lichaam. Het zijn vooral de zachte weefsels in het lichaam die gemasseerd worden door masseur. Een massage heeft een positieve werking op het lichaam, maar ook op de geest. In mijn praktijk in Alkmaar, maar ook op locatie of aan huis bied ik verschillende vormen van massage.
 
Alle massages worden gegeven vanuit Universele Liefde (liefdevolle aandacht), die energie stroomt altijd door mijn handen en in therapie sessies door mijn woorden en aanwezigheid. Hier stem ik me dan ook altijd weer op af; Liefdevolle aandacht. Het klinkt misschien zweverig, maar het is O zo aards, concreet voelbaar en praktisch handig; als cliënt ervaar je deze energie als ontspannend en herken je het als waarheid. 


 

Soorten massage

Bij Psychosociale Therapie Alkmaar terecht kun je terecht voor massage, zowel voor fysieke klachten fysieke klachten (bv. gespannen spieren, pijnlijke spieren of hoofdpijn) als geestelijke klachten (bv. vermoeidheid, spanning of stress). Ben je benieuwd of, en welk soort, massage geschikt is voor jouwe klachten?
Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Ontspanningsmassage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.

Shiatsu massage / Shiatsu therapie

Een Japanse lichaamstherapie waarbij duimen, handpalmen en vingers gebruikt worden om met het gewicht van het lichaam druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam.


Shantala babymassage

Dit is een babymassage afkomstig uit India. Kenmerkend zijn strijkende en ritmische bewegingen over het lichaam.

Stoelmassage

Een stoelmassage is een geklede massage dat de energiedoorstroming en versoepelt van spieren en gewrichten bevorderd.

 

Massage op locatie of aan huis

Voor een massage op locatie of aan huis, kom ik over voor 4 of 5 massages van 1 uur. U zorgt voor de locatie, ik kom met massagebank en" bekleding" naar u toe. Bij medische noodzaak worden de sessies ( deels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Bij een massage voor een groep, krijgt de organisator (samensteller van de cliënten op die dag) een korting. Vanaf 35 euro per half uur.
Er wordt geen erotische massage gegeven.

Reviews over Psychosociale Therapie Alkmaar

Wat anderen zeggen over therapie, coaching en behandelingen van Wilja:

 • 13 mei 2020 om 18:53
  Hanneke Mooij -
  Een aantal keren ben ik nu bij deze praktijk geweest voor een ontspanningsmassage. Ben daar meer dan tevreden over en kan de praktijk absoluut aanraden. Wilja is een hartelijke vrouw en masseert op professionele wijze!
   
 • 03 februari 2017 om 10:21
  Roelie -
  Zit je in een dip of heb je teveel op jouw bordje adviseer ik therapie bij Wilja. Ze houdt je een spiegel voor en kan ook een heerlijke ontspannende massage geven.
   
 • 14 april 2014 om 15:09
  Willy Mulderij -
  Wilja kan heel goed masseren en kan zich goed inleven en meedenken bij problemen.Wilja ik kijk er altijd naar uit om naar je toe te gaan. Ontspanning en rust ervaren. Tegelijkertijd kunnen we van alles met elkaar bespreken en denk je mee: problemen op het werk of thuis en je geeft tips. Super.
   
 • 09 december 2013 om 18:49
  Esther Jager -
  Wilja is zeer bekwaam en luistert écht. Heel belangrijk in dit vak. Ik kan alleen maar heel positief oordelen. Het was voor mij een hele goede ervaring en absoluut een aanrader! De lichaamsmassage was heerlijk ontspannend en gaf me positieve energie.
   
 • 09 januari 2013 om 12:43
  lydia plat -
  Een cursus ontspanningsmassage gevolgt bij focusbronnen te ruinerwold gegeven door wilja. Wat een geweldige cursus is dit hij wordt in alle rust uitgelegd een heerlijke omgeving waarin je bent Super!!! Zelf ben ik ook ontzettend blij met de cursusleidster wilja ze neemt er alle tijd voor om je de dingen uit te leggen geen vraag is teveel.
  ik ga graag de vervolg cusus volgen bij wilja zadat de massage die ik nu al kan geven nog lekkerder wordt dan dat hij al is.

Bekijk hier alle reviews

Ik wil graag je feedback. Post een review op ons profiel.

www.therapiepsycholoog.com en www.allebedrijveninmeppel.nl.
 

Voor een massage op locatie kom ik over voor 4 of 5 massages van 1 uur.
U zorgt voor de locatie, ik kom met massagebank en" bekleding" naar u toe. Bij medische noodzaak worden de sessies ( deels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Welness massage komt niet voor Zorgverzekeringvergoeding in aanmerking. De organisator (samensteller van de clienten op die dag) krijgt korting. 
Tarvieren per half uur (zie prijzen).

Wil je advies of een afspraak maken? Bel of mail me voor informatie of om een afspraak te maken.