Reiki-Healing_LichaamsgerichteTherapie

Reiki healing

Reiki healing is een vorm van energiewerk dat rust en ontspanning kan geven en/ of vervelende klachten kan (helpen) helen. In ons lichaam kunnen blokkades ontstaan die je energie beïnvloeden. Wanneer dit stroomt ben je gezond en in balans.


 

Wat is Reiki?

Reiki is een steeds populairder vorm van alternatieve geneeswijzen. Sommigen denken dat deze vorm van healing zweverig is, maar dit zeker niet het geval. We weten inmiddels ook via de wetenschap dat alles uit energie bestaat. Een Reiki healer werkt met energie en ziet ons lichaam, geest en ziel als één geheel. Een reiki behandeling is in de eerste plaats gebaseerd op de energie overdacht van de therapeut en de cliënt. Bijvoorbeeld door de handen op verschillende plekken op het lichaam te leggen. De vrijgekomen energie kan daardoor door het lichaam stromen.
 
Reiki werkt niet met persoonlijke maar universele energie, net zoals bijvoorbeeld Shiatsu (Shiatsu massage). Volgens de Chinese filosofie is deze universele energie de onmisbare levenskracht die in alle organismen aanwezig is, zo ook bij mensen en dieren. Reiki helpt met deze universele energie de balans in je lichaam te herstellen en houden. De behandeling werkt helend op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki healing werkt niet volgens vaste patronen, maar doet voor jou wat op dat moment het beste is.
 
Reiki kan helpen vervelende aandoeningen te voorkomen door de energie blokkades in je lichaam te vinden en op te heffen. Dit kan je rust en ontspanning geven. In sommige gevallen kan de behandeling klachten genezen, of in ieder geval ondersteunen bij de genezing door het zelfhelend vermogen van je lichaam te activeren. Reiki is niet bedoeld om de gebruikelijke geneeskunde te vervangen, maar kan wel een goede aanvulling en ondersteuning zijn.
 
Een Reiki behandeling is ook mogelijk op afstand.
 
Voor een massage op locatie kom ik over voor 4 of 5 massages van 1 uur.
U zorgt voor de locatie, ik kom met massagebank en" bekleding" naar u toe. Bij medische noodzaak worden de sessies ( deels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Welness massage komt niet voor Zorgverzekeringvergoeding in aanmerking. De organisator (samensteller van de clienten op die dag) krijgt korting. 
Tarvieren per half uur (zie prijzen).

Wil je advies of een afspraak maken? Bel of mail me voor informatie of om een afspraak te maken.