Reviews

Reviews Psychosociale Therapie Alkmaar

Dit zeggen anderen over mij

Reviews op
www.allebedrijveninmeppel.nl
www.therapiepsycholoog.com (Dwingeloo), 
www.therapiepsycholoog.com (Alkmaar)

Kijk ook eens bij

Over mij Reviews

Reviews over Psychosociale Therapie Alkmaar

Wat anderen zeggen over therapie, coaching en behandelingen van Wilja:

 
  • 26 mei 2020 om 22:21
    Marieke -
    Ik heb de behandelingen van Wilja als zeer bijzonder en liefdevol ervaren. Ik kwam, met haar hulp, achter dingen waar ik me niet bewust van was, maar die me wel klachten gaven. Nu zie ik die (sterk verminderde) klachten als een leidraad, een kompas - in plaats van dat ik tegen ze strijd, luister ik ernaar. Zonder Wilja's hulp had ik dit inzicht niet gekregen. Ook haar acceptatie en liefde hebben me enorm geholpen. Ze is een heel goed voorbeeld en ik heb bijna dagelijks profijt van wat ik van haar geleerd heb (en mijn vriendinnen ook!)
    Veilige, liefdevolle aanpak. Acceptatie. Wilja neemt alle tijd voor je en straalt rust uit.

     
  • 19 mei 2020 om 14:57
    J.M. -
    Betrouwbaar, professioneel en kundig! Ik kom al jaren graag af en toe terug voor een 'refresh' en elke keer weet Wilja mij te raken op een warme manier.
     
  • 13 mei 2020 om 18:53
    Hanneke Mooij -
    Een aantal keren ben ik nu bij deze praktijk geweest voor een ontspanningsmassage. Ben daar meer dan tevreden over en kan de praktijk absoluut aanraden. Wilja is een hartelijke vrouw en masseert op professionele wijze!
     
  • 29 apr 2020
    Marjanne -
    Ik vond het heel fijn om met Wilja te praten
    Als er dingen zijn waar je mee zit, wat steeds terugkomt, waar je over piekert, of dat nu grote of kleine dingen zijn, of het dingen zijn van lang geleden of recent, en je hebt het gevoel daar iets mee te willen, dan ben je bij Wilja op een goed adres. Zij luistert onbevooroordeeld naar je verhaal. Zij laat je dmv vragen luisteren naar wat er echt speelt. Op gevoelsniveau, waardoor de dingen waar je mee zit helder worden, in een ander nieuw daglicht komen te staan. Dit kan zorgen voor opluchting, acceptatie, vrede met jezelf..... Ik vond het heel fijn om met Wilja te praten. Het heeft me veel rust gebracht en handvatten voor de komende tijd. Haar rustige benadering en je welkom voelen bij haar gaf mij de ruimte om te vertellen waar ik mee zat. Ik ben blij dat ik naar Wilja toe ben gegaan.
     
  • 10 april 2020 om 11:10
    Marjanne -
    Als er dingen zijn waar je mee zit, wat steeds terugkomt, waar je over piekert, of dat nu grote of kleine dingen zijn, of het dingen zijn van lang geleden of recent, en je hebt het gevoel daar iets mee te willen, dan ben je bij Wilja op een goed adres. Zij luistert onbevooroordeeld naar je verhaal. Zij laat je dmv vragen luisteren naar wat er echt speelt. Op gevoelsniveau, waardoor de dingen waar je mee zit helder worden, in een ander nieuw daglicht komen te staan. Dit kan zorgen voor opluchting, acceptatie, vrede met jezelf..... Ik vond het heel fijn om met Wilja te praten. Het heeft me veel rust gebracht en handvaten voor de komende tijd. Haar rustige benadering en je welkom voelen bij haar gaf mij de ruimte om te vertellen waar ik mee zat. Ik ben blij dat ik naar Wilja toe ben gegaan.
     
  • 07 mei 2019 om 19:47
    Tanya -
    “Geweldig”.
    Wilja heeft mijn leven veranderd. Zij heeft mij geholpen om mijzelf te leren kennen. Met haar rust en actief luisteren durfde ik achter mijn diepste angsten te ervaren. Ik heb geleerd dmv focussen in t dagelijks leven rust te vinden en mijn gevoel te ervaren. Ik raad iedereen Wilja aan. Zij heeft ook mijn zoon geholpen om zijn angsten te verlichten (12 jaar).

     
  • 05 februari 2019 om 20:04
    J. Flinkert -
    Bijzonder. Door te richten op wat je voelt, alle emoties die er kunnen zijn aandacht te geven en het daarna een plek te geven, kom je meer uit je hoofd en meer in het moment. Dank hiervoor!
     
  • 05 februari 2019
    Jenny -
    In plaats van wegdrukken, vluchten van wat lastig, verdrietig of confronterend is, leerde Wilja me erkennen van gevoelens, waardoor het een plek krijgt, inzicht geeft en dat maakt het verschil, zeker op langere termijn.
     
  • 13 dec 2018
    R. -
    Als het leven je gevormd heeft, met gebeurtenissen uit je jeugd en trauma's zijn gevormd. Biedt de rust welke Wilja overbrengt, met haar luisterend oor,je/ mij de mogelijkheid om "in - liefde" naar binnen te gaan. Dit legde bij mij structuren, en vaste patronen bloot. Een warme en leerzame ervaring, om zo deze "eigen- opgelegde" en "onbewuste" leefregels te zien/ te bespreken en te veranderen! Zo kwam er een ruimere en liefdevollere zienswijze op mijn/ het eigen handelen en onstond er een nieuwe kijk op. Dit inzicht neem ik dan ook graag mee, in mijn verdere leven en gun ik een ieder die in het leven moet dealen met een moeilijke jeugd/ opvoeding en hier "op latere leeftijd" in vast loopt.
     
  • 12 okt 2018
    Rosalie -
    Door gevoelens van onmacht, overspannenheid/burn-out ben ik Wilja Westerhof terecht gekomen.... Wat fijn! Ik raad haar echt aan. Op een rustige wijze geeft Wilja gelijk vertrouwen en voel je je bij haar op je gemak. Wilja gaat geen zaken uit de weg, zegt waar het op staat, maar op een zachte manier, zodat je ook je blinde vlek(ken) ziet. Bij mij werkte de focustherapie erg goed. Ik kwam altijd heel rustig uit de sessie en voelde dan dat ik weer een stap had gezet. Na een aantal keren therapie van haar voel ik mij nu sterker en vooral rustiger en weer met mijzelf vertrouwd!
     
  • 22 sep 2018
    Carolien -
    Nadat ik ernstig ziek ben geweest merkte ik dat ik mezelf helemaal kwijt was. Mijn hoofd en lichaam waren twee totaal verschillende dingen. Ik voelde me een wandelend hoofd. Na een aantal hele fijne sessies bij wilja ‘zakte’ ik als het ware weer terug in mijn lijf. Wat een prachtige ervaring! Wilja doet het met zoveel rust en aandacht, zegt de juiste dingen zodat je je gehoord en gezien voelt. Ze is niet bang om ook haar mening te geven maar doet dit op zo’n respectvolle manier zodat je echt iets hebt om over na te denken. Na een behandeling bij haar ging ik altijd een stuk lichter en heel blij naar huis. Wilja is een prachtmens!
     
  • 10 augustus 2017 om 11:32
    Astrid -
    Ik gun iedereen een Wilja-moment!
     
  • 03 februari 2017 om 10:21
    Roelie -
    Zit je in een dip of heb je teveel op jouw bordje adviseer ik therapie bij Wilja. Ze houdt je een spiegel voor en kan ook een heerlijke ontspannende massage geven.
     
  • 15 januari 2016 om 21:48
    Janneke -
    ”Van angst naar vertrouwen”
    Ik dacht laatst nog weer terug aan de therapie die ik heb gehad bij/ van Wilja. Ik had het met een vriendin over de zwangerschap en bevalling, zo kwam ik dan ook weer op het onderwerp therapie. De therapie die Wilja mij gegeven heeft, heeft mij echt geholpen. Ik weet nog dat Wilja tijdens een sessie aan mij vroeg een beeld te bedenken hoe het positief eruit zou zien na de bevalling, dus een positief beeld. Mijn beeld daar bij was zonnig en vol blijdschap en liefde als wij ons kindje und e armen zouden nemen. Op dit moment (ruim een jaar later) zien wij nog hoe blij en positief hij de wereld inkijkt. Zo had ik het mij voorgesteld, het beeld na de bevalling verlengt zich. Ik ben zo gelukkig met hem! Jou therapie heeft vast ook invloed op hem gehad. Nu in het gezin valt alles ook op zn plaats en wie weet in de toekomst komt er misschien ooit nog wel gezinsuitbreiding. Voor de therapie zou ik er nooit zo over hebben gedacht. Ik ben jou(Wilja) nu meer dan een jaar later nog steeds erg dankbaar.

     
  • 26 maart 2015 om 23:07
    Marlous -
    Echte aanrader voor zwangerschapsbegeleiding. Goede en duidelijke uitleg, fijne ademhalingstechnieken!!!
     
  • 01 mei 2014 om 15:08
    Ima -
    Persoonlijke begeleiding afgestemd op mijn wensen. Heel fijn om om mijn hulpvragen en onzekerheden neer te kunnen leggen en de tijd alleen maar te besteden aan zaken die voor mij belangrijk zijn. Naast goede (praktische) fysieke begeleiding heb ik de begeleiding als welzijn voor lichaam en geest ervaren. Ik voel mij verbonden met mijn kleintje en tel af naar de bevalling!
     
  • 14 april 2014 om 15:09
    Willy Mulderij -
    Wilja kan heel goed masseren en kan zich goed inleven en meedenken bij problemen.Wilja ik kijk er altijd naar uit om naar je toe te gaan. Ontspanning en rust ervaren. Tegelijkertijd kunnen we van alles met elkaar bespreken en denk je mee: problemen op het werk of thuis en je geeft tips. Super.
     
  • 06 februari 2014 om 14:31
    Froukje -
    Wilja is een uitstekende therapeut: warm, liefdevol, gevoelig en precies. Ik voelde me bij Wilja gelijk veilig en op mijn gemak. Hierdoor was en is het makkelijk voor mij om alles te laten zijn en te laten zien wat er is aan gevoelens en gedachten. Wilja gaat daar altijd met het grootste respect en zeer liefdevol mee om. Zij voelt heel goed aan waar ik ben en wat er gedaan kan worden. In de sessies kan ik op diep niveau oude pijn oplossen. Verder is zij deskundig op zeer veel gebieden. Ik zocht iemand die EMDR kon doen en/of Somatic Experiencing. Dit bleek zij allebei in huis te hebben. Maar daarnaast weet zij zeer veel van het fysieke lichaam op zoveel verschilende vlakken. Zij blijft doorleren terwijl ze voor mij eigenlijk al perfect is! Ik heb nog nooit met iemand zo'n klik gehad als met haar.

     
  • 20 januari 2014 om 08:46
    Ingrid Louwerse -
    Bij Wilja kun je tot jezelf komen onder deskundige begeleiding. Zowel fysiotherapeut, haptonomie als mentaal. Als het koud is op een heerlijk voorverwarmde massage tafel! Wilja deskundig in zoveel disciplines daar ben je in goed handen.
     
  • 19 januari 2014 om 22:39
    M.B -
    Uitstekend hulpmiddel wanneer je niet goed in je vel zit en hebt te dealen met allerlei problemen. Wilja kan erg goed luisteren en probeert je op elke mogelijke manier te helpen. Ze geeft je als buitenstaander een vertrouwd gevoel waaraan je graag je problemen verteld. De therapie heeft mij erg geholpen bij het 'niet verliezen' van mezelf en meer naar mijn eigen gevoelens te leren luisteren.
     
  • 09 december 2013 om 18:49
    Esther Jager -
    Wilja is zeer bekwaam en luistert écht. Heel belangrijk in dit vak. Ik kan alleen maar heel positief oordelen. Het was voor mij een hele goede ervaring en absoluut een aanrader! De lichaamsmassage was heerlijk ontspannend en gaf me positieve energie.
     
  • 16 mei 2013 om 09:25
    Emmy -
    tijdens mijn zwangerschap ging ik graag naar wilja!ik heb erg veel aan de zwangerschapshaptonomie gehad!heerlijk even volledig tot rust komen en leren luisteren naar je eigen lichaam en dat van je kindje!het is heel prettig dat de begeleiding een op een is en bij wilja kan je volledig jezelf zijn,je kan en mag haar alles vragen!voor tijdens en na de bevalling dacht ik ook regelmatig terug aan de woorden van wilja,haal de kracht uit jezelf!!!ik denk met plezier aan mijn zwangerschap terug,mede dankzij wilja heb ik een hele fijne zwangerschap gehad!luister naar je eigen intuietie,ik wist dat altijd wel,maar ben me er nu veel meer van bewust geworden dat het ook daadwerkelijk zo is!
     
  • 15 mei 2013 om 15:57
    fam. Reinink -
    Goede voorbereiding op de bevalling. Mijn partner en ik hebben haptonomie gevolgd voor omgang met de weeën. We hebben wat dingen geleerd om toe te passen tijdens de bevalling. We hebben beide er veel aan gehad tijdens de bevalling. Mijn man had aan het einde niet eens door dat ik een wee had. Zo rustig bleef ik door de techniek die wij geleerd hebben toe te passe. Wij vonden het een fijne en intense beleving de bevalling. Dit is mogelijk geworden door de haptonomie.
     
  • 30 januari 2013 om 14:14
    Nienke Mom -
    Zwangerschapshaptonomie. Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een zwangerschapscursus die bij mij paste. Een pufclub met nog 10 zwangeren zag ik niet zitten en bij Wilja vond ik precies wat ik zocht. Een uurtje waarin je 1 op 1 volledige aandacht hebt voor je lichaam en de baby in je buik. Heel even echt voelen waar het allemaal omgaat, heerlijk! Verder is er genoeg ruimte voor alles wat je nog wil weten of aandacht aan wil besteden. Nogmaals: dit was precies wat ik zocht. Geen algemene cursus maar een persoonlijke benadering (die trouwens ook voor de vaders) heel toegankelijk is!
     
  • 09 januari 2013 om 12:43
    lydia plat -
    Een cursus ontspanningsmassage gevolgt bij focusbronnen te ruinerwold gegeven door wilja. Wat een geweldige cursus is dit hij wordt in alle rust uitgelegd een heerlijke omgeving waarin je bent Super!!! Zelf ben ik ook ontzettend blij met de cursusleidster wilja ze neemt er alle tijd voor om je de dingen uit te leggen geen vraag is teveel.
    ik ga graag de vervolg cusus volgen bij wilja zadat de massage die ik nu al kan geven nog lekkerder wordt dan dat hij al is.

     
  • 24 november 2012 om 18:56
    - Egbert Kruijver -
    Een jaar geleden maakte ik kennis met het Focussen zoals jij en Mieke Mensen het doceren. Dit jaar een hernieuwde kennismaking and guess what: het was nog beter dan de eerste keer. Ik heb veel profijt van wat je me geleerd hebt en, nu een jaar verder, merk ik hoe goed ik het focussen heb eigen gemaakt! Ik kom graag over een jaar weer terug om onder jouw even precieze als warme leiding verder te komen in het zijn wie ik ben!
     
  • 17 november 2012 om 14:09
    - marion spinhoven -
    Een rijke ervaring. Ik ben bij wilja gekomen om focussen te leren, als eerste door haar cd, en later door een basiscursus focussen te volgen. Door haar zachte maar ook gestructureerde aanpak kom ik makkelijker in contact met mijn diepste gevoelswereld en dit is een zeer rijke ervaring, om jezelf zo te mogen ontmoeten. Ik volg nu de focusavonden om deze techniek met anderen te mogen verdiepen.
     
  • 08 december 2011 om 13:18
    Saskia Tissingh -
    Whiplash klachten. Wilja heeft mij geholpen om met mijn frustratie en emotie om te gaan.. Veel goeie oefeningen heb ik gekregen waardoor ik beter met mijn lichaam om kan en moet gaan! Wilja heeft alle aandacht voor je en heeft respect voor je, je hoeft je bij haar je niet te schamen voor jezelf! Ik heb geleerd van Wilja hoe ik me kan ontspannen! Wilja regelde dingen voor je wat ze voor je kan doen! Ben blij dat ik haar als advies heb gekregen om heen te gaan!
     
  • 18 oktober 2011 om 17:51
    Thonny Oosterlee -
    Dankzij de 2-daagse workshop focussen, bewegen en aanraken, ben ik mij bewust geworden dat focussen voor mij een bijzonder waardevolle aanvulling is in de gesprekken met mijn cliënten. Dankzij de inspirerende en professionele begeleiding van Wilja en Mieke Mens voelde ik na de workshop voldoende vertrouwen om focussen meteen al onderdeel te laten zijn van mijn gesprekken. Door mijn cliënt te vragen naar binnen te gaan om contact te maken met dat 'íets' in hem en zelf als luisteraar te volgen en te vertrouwen op wat zich aandient en daar aandachtig bij te blijven, bied ik mijn cliënten een ontroerende en heel zuivere mogelijkheid tot heelwording.
     
  • 05 oktober 2011 om 15:56
    D.Kok -
    De houding, het gevoel voor humor en een goede balans tussen spiritualiteit en realiteit van Wilja, maakte dat mijn sceptische houding en de moeite me open te stellen van in het begin , snel verdween. Heb al het aangebodene aangegrepen om te kijken of en op welke manier het mij zou kunnen helpen. Hier wordt alle vrijheid in gegeven zodat er een vertrouwde sfeer tijdens de sessies ontstaat. Er wordt ruimte geboden om het proces zich te laten ontwikkelen zonder, zoals dat vaak bij andere therapieën vormen voorkomt, de richting en het tempo door de therapeut bepaald wordt. Een zeer prettige sfeer in een vertrouwde omgeving die uitnodigt jezelf open te stellen en op zoek te gaan..... en te vinden.
     
  • 03 oktober 2011 om 20:45
    Gea -
    Wilja weet emoties , tranen bij mij los te krijgen, ze komt bij mijn diepere lagen. Ik huil eigenlijk nooit, heb al verschillende vormen van therapie gehad, maar Wilja komt dieper, Heel veel dingen weet ik wel, maar om daarna verder te komen, dat is het moeilijke. Na de laatste keer kwamen er zelfs thuis een paar keer tranen, heel goed dus! Wilja begrijpt me erg goed , erg fijn is dat. Wat wel erg jamer is, ik ben rolstoelgebonden, de praktijk is niet rolstoeltoegankelijk, maar Wilja heeft een goede oplossing gevonden, we kunnen in het dorpshuis terecht, ideaal! Ik wil nog even aangeven, dat de praktijk wel voor handbewogen en normale electrische rolstoelen toegankelijk is!! Ik heb zelf een bredere electrische rolstoel.
     
  • 21 september 2011 om 20:50
    Bianca -
    Ik heb mijn sessies bij jou als erg fijn ervaren. Warm en veilig. Je hebt me geholpen om mezelf te accepteren zoals ik ben. Lastig vond ik dat wel,.. Maar stapje bij beetje en met mijn ervaringen van het afgelopen jaar denk ik wel dat ik door de sessies bij jou krachtiger in mezelf ben komen te staan waardoor ik de volgende stappen gewoon heb genomen. Mijn basis is door jouw begeleiding versterkt. En zeker het gevoel: Ik mag er zijn zoals ik ben!
     

Bekijk hier alle reviews

www.therapiepsycholoog.com (Dwingeloo), www.therapiepsycholoog.com (Alkmaar) en www.allebedrijveninmeppel.nl.
Wil je een review over mij achter laten?
 

Voor een massage op locatie kom ik over voor 4 of 5 massages van 1 uur.
U zorgt voor de locatie, ik kom met massagebank en" bekleding" naar u toe. Bij medische noodzaak worden de sessies ( deels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. De organisator (samensteller van de clienten op die dag) krijgt korting.
Vanaf 35 euro per half uur.

Wil je advies of een afspraak maken? Bel of mail me voor informatie of om een afspraak te maken.